Helyünk a világban

Információk

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Időpontfoglalás sms-ben:


70-942-32-36

Kapcsolat

dr. Barna Andrea kineziológus, családállító coach

Hívjon: 70-942-32-36
Írjon itt!

Keressen a facebook-on: Helyünk a világban

Legfrissebb bejegyzés

Hírek az elmúlt 9 évből

A korábbi híreket áthelyeztem ebbe a blogbejegyzésbe, hogy a honlapom és a munkám története iránt érdeklődők megtalálják az archív információkat is:)

Helyszín: XV. kerület (kertvárosi...

Árak - Barna Andrea

Az egyéni családállítás díja 15 000 Ft (Budapest, XV. kerület), vagy 20 000 forint (Budapest, Nagykörút közelében). Az állítás  nagyjából másfél órát vesz igénybe.

A kineziológiai kezelés díja 15 000 Ft (Budapest, XV. kerület), vagy 20 000 forint (Budapest, Nagykörút közelében). A kineziológiai konzultáció és oldás alkalmanként nagyjából egy - másfél órát vesz igénybe.

tanácsadás díja első alkalommal 15 000 Ft (Budapest, XV. kerület), vagy 20 000 forint (Budapest, Nagykörút közelében). Tapasztalataim szerint első alkalommal egy óra alatt nem feltétlenül tudunk megnyugtatóan átbeszélni mindent, ezért az első alkalom nálam másfél óra. Sokszor már egy beszélgetés segít elindulni a megoldás felé.

Ha több alkalomra van szükség, első alkalommal közösen meghatározzuk a célt és kiválasztjuk a módszert, amellyel tovább dolgozunk (konfliktuskezelés mediációval, life-coaching, egyéni állítások és azok feldolgozása, célkijelölés/időstruktúrálás/NLP, kineziológiai konzultáció és mindezek egyéni kombinációja). A további tanácsadási alkalmak, amelyeknek a számát együtt előre megbeszéljük, egy órásak, a díjazás alkalmanként 13 000 vagy 18 000 forint, a helyszíntől függően. Amennyiben egyéni állításokkal vagy kineziológiai kezelésekkel dolgozunk, akkor azok a fentiek szerinti másfél órás időtartamúak minden egyes későbbi alkalommal is, és a díjazásuk is s fentieknek megfelelő.

Cél, hogy az adott problémát hatékonyan megoldjuk: egy-két, legfeljebb néhány alkalom után a kezdeti támogatást megkapva önmagunk menjünk tovább a megoldás felé vezető úton. Fontosnak tartom, hogy közösen dolgozzunk, ezért együtt beszéljük át a lehetőségeket.

csoportos családállítás díja saját állítás esetén 20 000 Ft (kb. 6 órás időtartamban).
A csoportos családállításon való részvétel: 12 000 Ft.

Családfelállítás Budapest - Szeretettel várok mindenkit!

e-mail icon Facebook icon