Helyünk a világban

Információk

Szeretettel üdvözlöm!  2024 tavaszán a megújult honlapon bővebb tartalommal és új formában találkozhat velem, vagy várom személyesen! 


Szabad egyéni időpontjaim


Áprilisban a következő szabad időpontjaim közül most rögtön választhat:
április 15. hétfő    9.00                14.00
április 16. kedd     9.00 10.30     12.00
április 17. szerda  9.00  10.30    12.00
Foglaljon időpontot sms-ben azonnali visszajelzéssel! Az elérhető további időpontokról sms-ben vagy emailen érdeklődhet:
barna.andrea.pszi@gmail.com       70-9423236 


Azonnali időpontfoglaláshoz küldjön sms-t:

70-942-32-36


Várom kérdéseit is:

barna.andrea.pszi@gmail.com


Kapcsolat

Barna Andrea kineziológus, családállító coach

Hívjon vagy írjon sms-t: 70-942-32-36

barna.andrea.pszi@gmail.com

Keressen messenger üzenetben, Facebook oldalamon: Helyünk a világban

Legfrissebb bejegyzés

Hírek az elmúlt 9 évből

A korábbi híreket áthelyeztem ebbe a blogbejegyzésbe, hogy a honlapom és a munkám története iránt érdeklődők megtalálják az archív információkat is:)

Helyszín: XV. kerület (kertvárosi...

Blog: szeptember 2013

Tiszteljük a szüleinket?

Ahogy mondani szokták, a szüleinknek köszönhetjük az életünket. Sokszor mégis nehezünkre esik tisztelni őket: problémáinkat, nehézségeinket gyakran arra vezetjük vissza, hogy szüleink miben és hogyan hibáztak velünk kapcsolatban...

A lelkiismeret a kapcsolatok őre

A lelkiismeret az a "hang", amely jelez, ha valami rosszat teszünk. De mit jelent az, hogy rosszat? Mihez képest?

A kapcsolatok alapja: az adni és kapni egyensúlya

A tapasztalat szerint a kapcsolatokat az adni és kapni egyensúlya tartja egyensúlyban és mélyíti el.

"Rend" a családrendszerben

A "rend" szó a köznyelvben egyrészt a nyugalmat, a kiegyensúlyozottságot, másrészt esetleg a fegyelmet, a szabályokat juttatja eszünkbe.

Mit jelent az, hogy kötődünk a családunkhoz?

Kapcsolatainkra legerősebb hatással családunk van. Valamilyen módon kötődünk ahhoz a családhoz, amelybe beleszülettünk, amelynek része vagyunk. Sokszor nem is tudatosan.

Hogyan működik a családállítás?

A családállítás tulajdonképpen a családrendszer "tudatalattiját" mutatja meg, mint ahogy mondjuk az álmok a személyes tudatalattinkat.

A párkapcsolatokról

Az életünkben az egyik legfontosabb cél, hogy boldogító párkapcsolatban éljünk. Bár családállító coachként sokféle problémával találkozom, de mediátorként kifejezetten a párkapcsolatokkal foglalkozom. Hogyan működhet jól a kapcsolat, hogyan lehet szépen lezárni? Milyen mély összefüggések érvényesülnek kapcsolatainkban?

Első családállításom...

Négy évvel ezelőtt, amikor először olvastam a családállításról, az volt az érzésem, hogy nagyon érdekel és szeretném kipróbálni, de tartottam is tőle. Van-e tudomános alapja, vagy ez valamiféle elvarázsolt dolog? Úgyhogy - ahogy több helyen is ajánlották - először segítő résztvevőnek jelentkeztem, azaz saját állítást nem kértem.

A családállítás helye a pszichoterápiás módszerek között

A családállítás szakszóval ún. szisztematikus pszichoterápia, amelyet Bert Hellinger dolgozott ki az általa felismert összefüggések alapján. Miben különbözik más pszichoterápiai módszerektől, mi benne az újszerű és egyedi? Egy kis elmélet...

A családállítás alapjai

Mi az alapja a családállítás működésének? Min alapul a módszer? Melyek azok a fogalmak, amelyeket használunk, mit jelent a "mező", a "rendszer", a "kötődés", az hogy "kötésben vagyunk", a "születési család", az "állítás" vagy a "rend", a "törvények" fogalma?

Oldalak