Helyünk a világban

Hírek

Kedves látogatók!

A következő időszakban itt a honlapon és a közösségi médiás felületeimen is megújulást, tartalombővítést tervezek. Szeretném a sok-sok új tervemet, ötletemet megmutatni, jóval aktívabb jelenléttel, sok érdekes írással várok szeretettel mindenkit vissza hamarosan! Addig is emailben vagy facebook-on szívesen fogadom az ötleteket, hogy miről szeretnétek olvasni! Szép tavaszt kívánok! Andrea


Örömmel tájékoztatom kedves látogatóimat, hogy 2020. tavaszán újabb képzésen veszek részt, amellyel hamarosan hivatalos eü. és természetgyógyász alapvizsgát teszek, ősztől pedig pszichológia egyetemi alapképzés következik, hogy még több szakismerettel segíthessek:)


Kedves látogatók! A következő időszakban átmenetileg nem dolgozom, hogy a sok évi munkát feltöltődési időszak követhesse: család, pihenés, tanulás, megújulás. Terveim szerint 2021. nyarán folytatom, immár végzett kineziológusként is, és ahogy eddig: empátiával, szakmai tudással támogatva az önismeret útján a hozzám fordulókat.


Kedves érdeklődők!

Elfoglaltságom esetén időpontegyeztetésre sms-ben van lehetőség a 70-9423236-os számon, vagy visszahívás kérhető.


Legnépszerűbb írásom a blogban továbbra is a "Nőiesség, férfiaság - mit jelent a női sor és a férfi sor a családállításban?" A bejegyzésben a női és a férfi erőről írok, azaz arról, hogy mi lehet az akadálya annak, ha nőként vagy férfiként nem érezzük, hogy a helyünkön lennénk.


Tájékoztatok minden kedves érdeklődőt, hogy egyéni és csoportos családállításra 2015. június 1-jétől új helyszínen, a XIV. kerületben, a Várna utca 12-14. szám alatt várok mindenkit!

Az elmúlt két évben "kinőttem" korábbi, szeretett helyemet és reményeim szerint e könnyebben megközelíthető helyszínen még többeknek tudok segíteni megoldást találni a problémákra.

Szeretettel várok mindenkit!:)


Egyéni állításra jelentkezés a 70-942-32-36 os telefonszámon.


Csoportos állításra jelentkezni az info@csaladrendszer.hu címen lehet. Csoportjaimat az érdeklődők számának függvényében szervezem, ezért annak aktuális időpontjáról e-mailben tudok felvilágosítást adni.


Kedves érdeklődők! 2013. októberétől szeretettel várok új, fix helyemen mindenkit, aki szeretne egyéni vagy csoportos családállításon részt venni! Cím: Petneházy utca 76/A.

Kapcsolat

dr. Barna Andrea családállító coach

Hívjon: 70-942-32-36
Írjon itt!

Keressen a facebook-on: Helyünk a világban

Legfrissebb bejegyzés

Testvérek - ki viseli a szülők terheit?

Családunk, amelybe születtünk egy rendszer. Minden tagja együtt alkot egy egészet, amely egyensúlyban van. A legjobb, ha mindenki a saját helyén, saját feladatait oldja meg, ez a mindenki számára...

Két szóban a családállításról - azoknak, akik még nem ismerik

A családállítás egy módszer arra, hogy problémáinkra megoldást találjunk.

Például miért szorongunk, miért problémás a kapcsolatunk, miért tér vissza és vissza ugyanaz az érzés vagy nehézség, miért nem érezzük magunkat a helyünkön.

A családállítás:

- egyrészt szisztematikus terápiás módszer, amely ma már pszichológus-szakmailag is elismert,

- másrészt olyan összefüggéseken alapul, amelyek ma még nem tudományosan bizonyítottak, ezért spirituális irányból is megközelíthető: így nézve a lelkünk mélységeibe enged bepillantást...

Egyéni családállításnál a problémát megfogalmazva azt nézzük meg, hogy mi áll mögötte. Mi az oka. És ezt a - korábban nem tudott, mert nem tudatos - okot szüntetjük meg.

Csoportos családállításnál ugyanezt csoportban, más személyek segítségével végezzük el és mi is segítünk a többieknek, tanulunk tapasztalataikból.

Min alapul?

Bert Hellinger német terapeuta azon megfigyelésén, hogy életünkre a családunk (szüleink, őseink sorsa) kikerülhetetlen hatással van. Családrendszerünk részei vagyunk és így problémáink oka gyakran nem saját életünkben, hanem őseink sorsában, annak ránk-hatásában keresendő.

Röviden: miben különbözik más segítő módszerektől?

A pszichológia módszereihez képest gyorsabb, látványosabb, azaz erősebb a hatása, "felismerés jellegű". Nem elemzés vagy tanácsadás: a megoldást az ember maga találja meg, ahogyan a kineziológiában is, az állítás csak az ehhez szükséges lökést adja meg. Az egyéni állítás több is ennél: lehetőséget nyújt arra, hogy a felismerések után a változásban is segítséget kaphassunk, ha szükséges.

A kineziológiával szemben a problémák olyan okaira is megoldást nyújt, amelyek nem saját életünkből fakadnak. De a kineziológiához hasonlóan oldja a blokkokat, és szintén nem tisztán racionális alapú módszer.

A többi, nem pszichoterápiás módszerhez képest alapvetően tudományos alapú, működésének sok aspektusa bizonyított.

Sok kötődése van klasszikus pszichoterápiás módszerekhez (családterápia, pszichodráma stb.), de van egy olyan "megmagyarázhatatlan" hatásmechanizmusa, ami miatt a spiritualitáshoz is közel áll.

De ami a legfontosabb: segít!

e-mail icon Facebook icon