Helyünk a világban

Információk

Szeretettel üdvözlöm!  2024 őszén a megújult honlapon bővebb tartalommal és új formában találkozhat velem, vagy várom személyesen! 


Szabad egyéni időpontjaimról kérem érdeklődjön: barna.andrea.pszi@gmail.com


Kellemes nyári pihenést kívánok!

Foglaljon időpontot sms-ben azonnali visszajelzéssel: az elérhető további időpontokról sms-ben vagy emailen érdeklődhet, illetve a kapcsolat menüpontban talál bővebb információt.
barna.andrea.pszi@gmail.com       70-9423236 


Azonnali időpontfoglaláshoz küldjön sms-t:

70-942-32-36


Várom kérdéseit is:

barna.andrea.pszi@gmail.com


Kapcsolat

Barna Andrea kineziológus, családállító coach

Hívjon vagy írjon sms-t: 70-942-32-36

barna.andrea.pszi@gmail.com

Keressen messenger üzenetben, Facebook oldalamon: Helyünk a világban

Legfrissebb bejegyzés

Hírek az elmúlt 9 évből

A korábbi híreket áthelyeztem ebbe a blogbejegyzésbe, hogy a honlapom és a munkám története iránt érdeklődők megtalálják az archív információkat is:)

Helyszín: XV. kerület (kertvárosi...

Blog

Hírek az elmúlt 9 évből

A korábbi híreket áthelyeztem ebbe a blogbejegyzésbe, hogy a honlapom és a munkám története iránt érdeklődők megtalálják az archív információkat is:)

Helyszín: XV. kerület (kertvárosi környezetben), illetve IX. kerület, Páva utca (a Mester utca közelében). Hamarosan szeretettel várok mindenkit újra!

Kineziológia és párkapcsolat

A kineziológia lényege a stresszoldás, amely az első lépés ahhoz, hogy változtassunk az életünkön, akár apró, akár nagyobb dolgokban. Stressz alatt, befeszülve nincsenek jó ötleteink, nincsenek megoldási irányok, nincs kilátás, csak a feszültség, a tehetetlenségérzés. Az első lépés, hogy a minket korlátozó, beszűkítő stressztől megszabaduljunk.

Testvérek - ki viseli a szülők terheit?

Családunk, amelybe születtünk egy rendszer. Minden tagja együtt alkot egy egészet, amely egyensúlyban van. A legjobb, ha mindenki a saját helyén, saját feladatait oldja meg, ez a mindenki számára jó egyensúly. De gyakran nem így van.

És mit kezdjünk azzal, amit az állításon láttunk?!

Sokszor felmerül a kérdés, hogy "Jó, jó, de mit tegyek? Hogyan csináljam ezentúl másként? Mit kezdjek azzal, amit az állításon láttam?". Elhangzik gyakorta az is, hogy a családállítás "felkavarja a dolgokat, de nem mutatja meg, mit kell tenni". Így van ez? Lássuk...

Nőiesség, férfiasság - mit jelent a női sor, a férfi sor?

Életünk egyik meghatározó témaköre a párkapcsolat: ha boldogító, ha a helyünkön vagyunk benne, akkor szinte minden más problémánk az életben könnyedén megoldhatónak tűnik. Mi lehet az oka, ha mégsem így alakul? Hogyan tehetjük hozzá "a magunk részét" ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, pozitív és fejlődést hozó legyen a kapcsolatunk? Mi lehet ennek az akadálya bennünk?

Csoportos családállítás: ahol egymás történetei is hatnak ránk...

A családállítás eredetileg csoportos módszer, Bert Hellinger csoportokkal dolgozva alakította ki ezt a szisztematikus pszichoterápiás módszert. Mit jelent az, hogy csoportos módszer?

Tettesek és áldozatok

A családunk történetébe annyi különféle sors és élet tartozik, hogy szinte számba sem tudjuk venni őket. Nagy részükről nem is tudunk, mégis hatással lehetnek ránk.

Mindenkinek megvan az ereje a problémájához és annak megoldásához...

Hangzatos cím, mindannyian ismerjük a mondást is: mindenki csak annyi nehézséget kap, amivel még éppen meg tud birkózni. De a jól csengő mondatok mögött nagyon mély tartalom van. Valóban mindannyian csak olyan és akkora problémákat "kapunk", amelyet van erőnk megoldani....

Néha mégis úgy érezzük, hogy "sok". Hogy lehet ez és mi az ami ilyenkor segíthet?

A düh és a harag - mi állhat mögötte?

A düh nagyon gyakran "fedő-érzés": elfed valami mást, amit nem szeretnénk érezni és ami helyett még haragudni is jobb. Bert Hellinger A Szeretet rendje című könyvében összefoglalását adja annak, hogy mi állhat a háttérben, ha haragszunk...

Ha csak a hiányt érezzük... - elvesztett ikertestvérek

Van egyfajta olyan megmagyarázhatatlan hiányérzet, amit semmi nem indokol és szinte szavakba sem lehet önteni. Az életünk látszólag rendben van, körbevesznek az emberek, esetleg még párkapcsolatban is élünk és mégis: valami hiányzik. Ezt a hiányérzetet nem lehet megfogalmazni, de aki tapasztalja az életében, ebből már ráismer...

Oldalak