Helyünk a világban

Információk

Szeretettel üdvözlöm!  2024 tavaszán a megújult honlapon bővebb tartalommal és új formában találkozhat velem, vagy várom személyesen! 


Szabad egyéni időpontjaim


Májusban a következő szabad időpontjaim közül most rögtön választhat:
május 27. hétfő     10.30
május 29. szerda   10.00
Foglaljon időpontot sms-ben azonnali visszajelzéssel! Az elérhető további időpontokról sms-ben vagy emailen érdeklődhet:
barna.andrea.pszi@gmail.com       70-9423236 


Azonnali időpontfoglaláshoz küldjön sms-t:

70-942-32-36


Várom kérdéseit is:

barna.andrea.pszi@gmail.com


Kapcsolat

Barna Andrea kineziológus, családállító coach

Hívjon vagy írjon sms-t: 70-942-32-36

barna.andrea.pszi@gmail.com

Keressen messenger üzenetben, Facebook oldalamon: Helyünk a világban

Legfrissebb bejegyzés

Hírek az elmúlt 9 évből

A korábbi híreket áthelyeztem ebbe a blogbejegyzésbe, hogy a honlapom és a munkám története iránt érdeklődők megtalálják az archív információkat is:)

Helyszín: XV. kerület (kertvárosi...

Árak - Barna Andrea

Az egyéni családállítás díja 20 000 Ft (Budapest, XV. kerület), vagy 28 000 forint (előzetes megbeszélés alapján, meghatározott napokon, Budapest, Nagykörút közelében). Az állítás  nagyjából másfél órát vesz igénybe.

A kineziológiai tanácsadás, konzultáció díja 20 000 Ft (Budapest, XV. kerület), vagy 28 000 forint (előzetes megbeszélés alapján, meghatározott napokon, Budapest, Nagykörút közelében). A kineziológiai konzultáció alkalmanként másfél órát vesz igénybe.

tanácsadás, segítő beszélgetés díja 20 000 Ft (Budapest, XV. kerület), vagy 28 000 forint (előzetes megbeszélés alapján, meghatározott napokon, Budapest, Nagykörút közelében). Tapasztalataim szerint egy óra alatt nem tudunk megnyugtatóan átbeszélni mindent és módszereket is alkalmazni, ezért egy alkalom nálam másfél óra. Sokszor már néhány segítő beszélgetés is segít elindulni a megoldás felé.

Ha több alkalomra van szükség, első alkalommal közösen meghatározzuk a célt és kiválasztjuk a módszert, amellyel tovább dolgozunk (segítő beszélgetés, konfliktuskezelési és mediációs technikák, egyéni családállítás, célkijelölés/időstruktúrálás/NLP, kineziológiai konzultáció és mindezek egyéni kombinációja). Lehetőség van arra is, hogy a további alkalmak másfél óra helyett egy órás segítő beszélgetések legyenek, a díjazás ebben az esetben alkalmanként 15 000 vagy 22 000 forint, a helyszíntől függően.

Cél, hogy az adott életvezetési elakadás, probléma megoldásához hatékony támogatást nyújtsak: legfeljebb néhány alkalom után a kezdeti segítséget megkapva mindenki önmaga menjen tovább a megoldás felé vezető úton. Fontosnak tartom, hogy közösen dolgozzunk, egyenrangú partnerként, ezért együtt beszéljük át a lehetőségeket. A saját megoldások megtalálását szakmai eszköztárral és empatikus támasz nyújtásával tudom segíteni.

csoportos családállítás díja saját állítás esetén 25 000 Ft (kb. 6 órás időtartamban), csoportos családállításon való részvétel: 15 000 Ft. Csoportokkal átmenetileg nem dolgozom.

dr. Barna Andrea e.v.  76328868-1-42

Kineziológus oklevél száma: 76/2001/KIM;  Egészségügyi alapnyilvántartási szám: 283088

Jelenleg a működési nyilvántartásban átmenetileg még nem szerepelek, ezért természetgyógyász-kineziológusként a nyilvántartásba vételemig kezelést nem vállalok. A kineziológia területén tájékoztatást, konzultációt, tanácsadást végzek, valamint egyéni családállítást tartok és hivatalosan nyilvántartott mediátorként dolgozom (T/001960).


Családfelállítás Budapest - Szeretettel várok mindenkit!

e-mail icon Facebook icon